Activa Inox-X Profi (13850)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

ACTIVA kültéri gázüzemű hőgomba (13850)

119 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
topkert.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 119 990 Ft

Termékleírás
Gyártó: ACTIVA Grillküche
Modell: Inox-X Profi (13850)


Leírás:

  • Az Activa cég kültéri gázüzemű hősugárzója kiválóan alkalmas a kellemes légkör és hőérzék megteremtésére a barátokkal történő grillezéskor vagy meghitt beszélgetéseknél. Gazdaságos Eco-Plus égővel van felszerelve, amely alacsonyabb gázfogyasztás mellett ugyanakkora hősugárzási teljesítményre képes.
  • Az eredmény a nem elhanyagolható gázmennyiség megtakarítása, és az alacsonyabb CO2 kibocsátása. A készülék könnyen begyújtható a piezo gyújtás segítségével, a teljesítménye fokozatmentesen állítható. A teraszfűtő rozsdamentes acélszerkezetű.
  • A fényvisszaverő felülete könnyű alumíniumból készül. A kis görgők elősegítik a könnyű mozgatását. A hősugárzó gáztömlővel és nyomás szabályzóval kerül forgalomba.



Így is ismerheti: Inox X Profi 13850, InoxXProfi13850, Inox X Profi (13850), Inox-XProfi13850, Inox-X Profi ( 13850)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.