Landmann 12010 Flame Tower

Landmann 12010 Flame Tower

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
A Landmann Flame Tower teraszfűtő hőpiramis / teraszhősugárzó (12010) üzemeltetése biztonságos, köszönhetően az automatikus lekapcsoló mechanizmusnak, ami a hősugárzó feldőlése, túlzott megdöntése esetén automatikusan kikapcsol. A teraszfűtő rozsdamentes acél szerkezetű, így az időjárás viszontagságai sem okoznak problémát. A láng útját egy hőálló üveg cső tartja a teraszfűtő belsejében, ezzel is növelve a biztonságot. Begyújtása elektronikus gyújtással történik. A Landmann teraszfűtő láng magassága is szabályozható, ez által a hőmérsékletet be tudja állítani az időjárásnak megfelelően.  

A teraszfűtő hősugárzó üzemeltetése szabványos 11,5 kg-os PB-gázpalackkal történik. A készülék használatához nyomáscsökkentő használata szükséges. Ajándék nyomásszabályozóval szállítjuk!

Így is ismerheti: 12010FlameTower

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.